• maart

    13

    2017
Slagman Volders Notarissen betrekt nieuw pand te Grou

Slagman Volders Notarissen betrekt nieuw pand te Grou

“Slagman Volders Notarissen betrekt nieuw pand te Grou”

Onlangs is onze nevenvestiging verhuisd naar de Stationsweg 90 te Grou. Een pand met een notarieel verleden! Op dit kantoor kunt u tijdens kantooruren altijd terecht. Vooraf een afspraak maken is wel verstandig.

Net als onze andere kantoren beschikt het kantoor in Grou over de nodige expertise op het gebied van registergoederenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht, zodat wij zowel de particuliere- als ook de zakelijke markt kunnen bedienen.

Inmiddels bestaat ons enthousiaste team uit 15 personen, waaronder 4 kandidaat-notarissen en 5 notarisklerken.

In Grou zult u voornamelijk Annet Hummel-Dillema, kandidaat-notaris, en Wiepie van den Berg, notarieel juriste, aantreffen; vanzelfsprekend kunt u Albert Volders en Allard Slagman hier eveneens tegenkomen.

Geert Veenstra, notarisklerk en specialist op het gebied van registergoed, is voor vele “Grousters” een oude bekende. Geert Veenstra keert namelijk terug op het oude nest. Hij werkte naast vele jaren in Reduzum bij notaris Idema ook in de beginjaren in Grou bij notarissen Idema en de Boer in hetzelfde pand!

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend uw huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract en/of testamenten te laten screenen. De tijd verandert immers sneller dan wij merken en daarom is het raadzaam deze documenten eens in de paar jaar op actualiteit te laten controleren. Uiteraard blijven wij ook continu aan onze producten sleutelen om deze zo optimaal mogelijk te maken.

Wist u bijvoorbeeld dat een zogenaamd “opvullegaat” er voor kan zorgen dat bij het overlijden van de eerste minder of geen belasting hoeft te worden betaald over de kindsdelen? Graag vertellen wij hier meer over.

Mocht u naar aanleiding van het vrijblijvende gesprek besluiten testamenten bij ons op te laten stellen dan bieden wij u deze aan voor een bedrag van slechts € 475,- all-in.

We hopen u snel te mogen ontvangen aan de Stationsweg 90. De koffie staat voor u klaar!”

Telefoon:
058 212 00 22

Postadres:
Postbus 1105
8900 CC Leeuwarden

E-mail:
info@slagmanvolders.nl

menu